Grondverzet

Grondverzet betekent voor BCS het werken met machines van 800 kilo tot 25 ton met de meest denkbare hulpstukken.

Graafmachines worden voorzien van diverse hulpstukken zoals taludbakken, kantelbakken, puinbakken en graafbakken met diverse breedtes. Enkele graafmachines zijn uitgerust met een draaikantelstuk zodat de inzetbaarheid vergroot wordt. Ook een zeeftrommel behoort tot de mogelijkheden.

foto0054

Shovels zijn er in verschillende groottes en met diverse hulpstukken. Zo is er een minishovel van 2500 kilo die voorzien kan worden van palletvorken, puinbak of dichte bak. De shovel van 12 ton kan voorzien worden van puinbak, dichte bak, volumebak, palletvorken of sneeuwschuif. Deze shovel kan uitgerust worden met dubbellucht.

Grondverzet - BCS Winterswijk

Verder kan het transport, van bijvoorbeeld zand of puin, verzorgd worden d.m.v verschillende voertuigen. Hierbij kunt u denken aan trekkers met verschillende maten kippers, een rupsdumper en vrachtauto’s.

We werken voor zowel bedrijven als particulieren. Ook verhuren we grondverzetmachines met machinisten aan verschillende grote aannemers.

Met ca. 30 grondverzetmachines is er voor iedere klus wel een passende machine voorhanden. Denk hierbij aan minikraantjes in een tuintje, een grote kraan om een vijver uit te graven, een shovel om grond te egaliseren, enz.

 

foto0069

Ook het herstellen van sloten gebeurt met grondverzetmachines. Denk hierbij aan het uitdiepen van watergangen en zandvangen, maar ook worden kapotte taluds hersteld op een natuurlijke wijze of met beschoeiingsmateriaal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA